Rodinný dom

Jedinečná luxusná rezidencia sa nachádza na severnom pobreží prielivu ostrova Gasparilla v malej rezidenčnej komunite Boca Grande, obklopená azúrovým morom pri juhozápadnom pobreží Floridy. Tento pobrežný klenot je majstrovským dielom kvality, dizajnu a umenia.

Klimatizovaný dom so siedmimi spálňami je perfektný ako pre rodinný život, tak pre spoločenské udalosti, pretože sa honosí rozsiahlymi obytnými i jedálenskými priestormi i miestami pre krásne strávený čas s rodinou. Sedem spální má prístup k terasám s nádherným výhľadom na more a pozemky. V dome je situovaných sedem plnohodnotných kúpeľní, tri čiastočné kúpeľne, výťah, ktorý prepája všetky tri poschodia, profesionálne zariadená kuchyňa, mediálna miestnosť, domáca posilňovňa, samostatné práčovne na každom poschodí a mnoho ďalšieho. Okrem toho sa v areáli nachádza samostatný vnútorný dvor s ozajstnou oázou a krytým posedením, vyhrievaným bazénom a kúpeľmi, vodnou kaskádou a vonkajšou jedálňou s barom a grilom. Neuveriteľné súkromie prímorskej usadlosti s viac ako 5780m² dodávajú brilantne udržiavané záhrady domu a piesočnatá pláž s mólom, kde sa nachádza aj lodný dok a lodný výťah.

Bocca Grande je vyhľadávanou rezidenčnou komunitou na Gasparillských ostrovoch na juhovýhodnej Floride. Lokalita známa pre svoje historické jadro, jemné piesočné pláže a azúrovú vodu, rybárčenie a mnoho ďalšieho je najideálnejším miestom pre letovisko alebo nový domov.

Interiér: 670m²; Pozemky: 5 787m²
Túto nehnuteľnosť predáva spoločnosť Michael Saunders & Company. Agentkou je Carol Stewart.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    29928
  • Predajná cena
    Nie je k dispozícii
  • Podlahová plocha
    696 m²
  • Pozemok
    5 787 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.